URMA
@ BT Live powered by Banca Transilvania

În cadrul acestui concert, URMA va canta in premiera noi piese de viitorul material discografic, intitulat ”inima!ism”.

Open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei
Biletele sunt disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe
https://eventbook.ro/music/bilete-urma-bt-live-13-club-control

————————
URMA revine pe scena din Control cu prilejul unui concert încadrat în seria BT Live, fiind una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc.

Apreciată și recunoscută pentru calitatea producțiilor sale discografice și a complexitații showurilor sale, URMA ne va întâmpina pe 23 februarie cu un repertoriu care va include piese noi de pe viitorul album, din care nu vor lipsi însă nici píesele consacrate în primii ani („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4lea álbum al trupei `Lost End Found` ( ”Terminus”, ”All Wrong”, ”Cine Iubeste și Lasă”).

Arsenalul acustic folosit de URMA în cadrul celor 4 albume lansate până în prezent, include și instrumente de suflat, precum flaut, saxofon sau trompetă, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice, conturând un trademark muzical al trupei. Se regăsesc de asemenea sonorități diverse semnate de instrumente tradiționale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

www.facebook.com/urmabook
================================
Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X