Săptămâna asta e una specială. Aniversăm 11 ani de muzică alternativă, concerte inedite și, cel mai important, momente de neuitat alături de prieteni. Iată ce se întâmplă zilele astea și aruncă un ochi pe câteva fotografii din primii trei ani ai clubului. De dragul nostalgiei.

Marți ajunge la noi Marissa Nadler (foto), o voce despre care Matthew Murphy scria în Pitchfork că e atât de frumoasă încât am urma-o și în Iad. Muzica ei, de de altă parte, sfidează catalogările. Folk e mult prea insuficient spus, dream folk sună mai degrabă nostim, iar goth folk pare cam intens. Tot Murphy mai spune că e undeva între Hope Sandoval (Mazzy Star) și Marlene Dietrich. Ar trebui să fie mai mult decât suficient să vă convingă.

Miercuri e seară cu dream & synth pop și mai mult de-atât, alături de Iulian Morar, și poezie. Tramvaiul Poeziei facem o scurtă oprire la noi și îi aduce pe Letiția Vlădescu, Iulian Tănase, Tara Skurtu, Mugur Grosu , Gabriela Atanasov, Andrei B Tarnea, Rareş Florin Stoica, Marian Olteanu, Livia Ștefan Martin, Iulian Stancu și Livia Stoica. Dă o șansă poeziei.

Noaptea de Joi o dansăm cu Odotte, iar Vineri e prima zi din aniversare, alături de proiectul belgian dEUS, unul dintre cele remarcabile pe scena europeană, care jonglează între experiment și indie pop, anxietate și nostalgie. Noaptea continuă cu senzația olandeză Identified Patient, care va învârti bunătăți dinspre acid house către italo disco și cam tot ce poate fi mai confuz & dinamic în synth.

Sâmbătă, a doua zi de aniversare începe cu Acid Arab, duoul parizian preocupat de muzica tradițională, sensibilă și neprelucrată, a Orientului Mijlociu și amestecul ei neașteptat de firesc cu techno analog a fos pornit de Guido Minisky & Hervé Carvalho, după o călătorie în Tunisia. La susținere, ne revedem cu turcul magic Mehmet Aslan, recunoscut pentru colecția sa fascinant obscură de discuri și pentru finețea cu care îmbină tradițiile Orientale cu cele descoperite în Occident.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.


Share This