Săptămână plină, cu trei trupe românești remarcabile, o Miercuri a exagerărilor aka The Excess Show, încă o seară hipnotizantă alături de Chrysta Bell, techno greu & captivant în weekend.

Marți, în zi de Brutus, ne reîntâlnim cu timișorenii Exit Oz, o pată de culoare în undergroundul românesc, cu un stil alternând de la melodic la zgomotos și înapoi, de la un ambiental cu influențe jazz până la post-jazz cu influențe progressive, metal și pop. În prelungiri, Dragoș Rusu & Marius Georgescu în Sala Berlin, dincolo Saluna & Dar Adal.

Miercuri, Iulian Morar învârte ale sale #MidWeekTapes, iar mai târziu se întâmplă o nouă noapte din seria The Excess Show, alături de Fluid, un queer act bucureștean al celor doi Paul Duncă/Paula Dunker (performer, coregraf, dramaturg) și Alex Bălă (muzician), Utopus, Alexandra Gold & Andronada.

Joi, Chrysta Bell (foto), despre care David Lynch spune că „arată și cântă ca într-un vis devenit realitate”, revine cu un nou album de studio, Feels Like Love, ce va fi lansat la propria casă de discuri, Meta Hari, care explorează un sound dark, cu influențe new wave, post punk și disco. Târziu în noapte, un nou party din seria Contemporan, împreună cu Dan Andrei & Molly, iar dincolo indubitabilul Leo.

Vineri, seara începe cu concertul celor de la Balkan Taksim, proiectul balkano-psihedelic pus la cale de Sașa-Liviu Stoianovici, Alin Zăbrăuțeanu și Cosmo, care explorează echilibrul dintre sunetele tradiționale și muzica electronică. Noaptea continuă în Sala Berlin cu un nou party Maschime, alături de germanul Vril, ale cărui producții au apărut deseori la Giegling, recunoscut pentru seturile sale intense & nostalgice. Dincolo, Juan Deminicis, Alex Menghi, Alex & Mircea Babescu.

Sâmbătă, proiectul clujean Quantum Drive, adică Ovidius Măcicășan, Florin Hanu, Andrei Sîncrăian, Adam Dobie și Ivan Baraban, deschid seara cu un concert shoegaze și psychedelic care promite să fie memorabil. În prelungiri, o nouă serie de party-uri Cabinet alături de Axel Boman, Kosta, Eddie Lanzat & Nek, iar dincolo Disco Sigaretta îl aduc pe Franz Scala, pentru o sesiune în italo & psychedelic disco.

În ambele zile de weekend, între 12 și 7 PM, se întâmplă un nou târg de viniluri Paradis Paradis, unde veţi putea găsi aproximativ 5.000 de discuri de rock, jazz, disco, soul, funk, kraut, experimental, ambient, new age, library, industrial, punk, house și techno.

Share This