Marți, în zi de Brutus, ne întâlnim cu trioul timișorean The Different Class, al căror disc Allow, scos anul trecut, a atras atenția datorită amestecului de riff-uri explozive și sonorități cinematice. Noaptea continuă cu de-ai casei: Călin & Oktopus în Sala Berlin, Cliza și Saluna dincolo.

Miercuri vom fi surprinși de „User Friendly”, o instalație performativă multidisciplinară ce mixează muzică electronică, proiecții și generări vizuale și coregrafie contemporană, experiment alchimizat de Temple Invisible, artiștii vizuali Les Atelieres Nomad, coregrafa Sandra Mavhima, dansatorii Alexandru Bordea și Nicolae Dumitru, designerul de costume Bianca Popp, fotograful Oltin Dogaru, make-up artist-ul Dana Argeșan, art director-ul Ioana Pârvan. Pe terasă și mai tîrziu, Iulian Morar și inconfudabilele sale Midweek Tapes.

Joi ajung la noi cei patru Fluturi pe Asfalt, trupă despre care Marius Ghenț scria în Vice că „alternează pasaje pe care-ți vine să dai din cap ca un rocker pletos cu altele care zici că ți se strecoară sub piele ca un trip. Pe albumul Munți sub mări, nimic nu e liniar, dar nici nu trebuie să fie”. Noaptea continuă cu încă un party marca Bipolar, împreună cu Mahony, Floog & Lizz b2b Cosmjn. Dincolo, ai noștri Phil Cocks și Meelouna.

Vineri, colectivul Groove și Portocale împlinește trei ani, alături de Lauren Lo Sung (foto), senzație britanică a cărei serie de petreceri LOLiFE a cucerit cluburi din Manchester, Liverpool sau Londra. La susținere: Kosta & Robert Arcaz. Dincolo, ai noștri Nek & Eddie Lanzat.

Sâmbătă ne întâlnim cu unul dintre cele mai inedite combo-uri din muzica electronică contemporană: Sebastian Mullaert (aka Minilogue) și Ulf Eriksson (vechi prieten al nostru și fondatorul labelului Kontra Musik), o echipă recunoscută pentru ușurința cu care reușesc combinații surprinzătoare. În Sala Mică, party mai mult decât alternativ cu Leo. În ambele zile de weekend, după ora 12 până seara, punem la colecție încă un târg de viniluri Paradis Paradis.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This