O reinterpretare a celei mai cunoscute poezii eminesciene, un mijloc de săptămână al exceselor și un weekend cu rock acustic de la RoadkillSoda, electro de la Herodot și The Field.

Marți se întâmplă avanpremiera unui proiect inedit: opera rock Lucifer, care are la bază versurile poemului „Luceafărul”, scris de Mihai Eminescu și tradus în engleză de către Dimitrie Cuclin. Totul a fost pus la cale de Adrian Tăbăcaru, alături de artişti activi în diferite scene culturale locale și internaționale, precum Eugen Brudaru, Maria Hojda, Răzvan Krivach, Iustinian Zetea, Dominic Cristea, Laura Mihailă, Dragoș Crețu, Andrei Ionescu, Andrew Pleavin, Olimpia Mălai, Raluca Stratulat, Andreea Țimiraș, Adrian Buciu, Sebastian Burneci, Constantin Urziceanu, Sergiu Dan Feier, Petre Iftimie, Andrei Popa, Alexei Nichiforof.

Miercuri e noaptea exagerărilor sau, mai precis, a exceselor, într-un nou episod The Excess Show, împreună cu Glittoris și Utopus, care vor mixa tot felul de picanterii dansante.

Joi găsim echilibrul între rock și muzica electronică. Mai întâi, concertul acustic al celor de la RoadkillSoda, care aniversează doi ani de la lansarea primului lor album acustic, Space Echo & Time. Invitați speciali pe piesele de pe album vor fi Lucia, Paolo Profeti, saxofonist și compozitor italian, și Rareș Totu, unul dintre cei mai buni chitariști din țară, cunoscut ca membru și colaborator al formațiilor Compact, Semnal M și Progresiv TM, dar și ca fondatorului grupului Trans Express.

Noaptea continuă până spre dimineață împreună cu unul dintre cei mai titrați producători & selectori ai scenei locale electronice, Herodot, într-o nouă etapă Bipolar.

După o noapte disco-dansantă de Vineri alături de Duro Disco, Sâmbătă îl avem pe suedezul Axel Willner, aka The Field, care toamna trecută a scos al șaselea său disc, Infinite Moment, și care pregătește un live în stilul caracteristic, la granița dintre analog și digital, dintre ambient și techno.

Share This