Luni ajunge la noi criticul de film Andrei Gorzo, pentru lansarea noii sale cărți, Viața, moartea și iar viața criticii de film, dar și pentru o discuție freestyle despre cinema și mai departe alături de Flavia Dima și Victor Morozov, moderată de jurnalistul Dragoș Vasile.

Brutus începe cu trupa craioveană de stoner rock Purple Caravan. Băieții vor cânta proaspătul album Spirit of the Sun, dominat de sunet greu, psihedelic, plin de energie și fuzz, riffuri grele și melodioase. Noaptea continuă electro-discoid cu duoul Duro Disco în Sala Berlin și ai noștri Călin & Zabriskie dincolo.

Miercuri e seară dinspre new wave către synth-pop și mai departe alături de Iulian Morar și ale sale Midweek Tapes, iar Joi casa de discuri berlineză Sleep Is Commercial aniversează zece ani de existență printr-un showcase rarirism, de neratat. Vor învârti chiar fondatorii, Francesco Assenza și Andrea Ferlin, a.k.a. Dunkle Dummies.

Vineri ne reîntâlnim cu Zmei3 (foto), care vor lansa noul single „Aproape: A Murder Ballad”. „A passionate performance, loud and euphoric, virtuoso and touching”, așa s-a scris în Der Tagesspiegel despre ei și nu putem decât fi de acord. Prima noapte de weekend continuă cu ai noștri Eddie Lanzat & Nek în Sala Berlin, iar dincolo cu un showcase Bucharest Concept. Sâmbătă dansăm pe două fronturi cu de-ai casei. Leo și consacratul party mai mult decât alternativ în Sala Berlin, iar dincolo Disco Sigaretta vor învârti dinspre Italo către House.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This