Săptămâna începe cu mai mult decât jazz alături de americanul Makaya McCraven, o forță artistică redutabilă a noii generații de instrumentiști care a surprins criticii și publicul cu albumul său de debut, In The Moment, din 2015. În același timp, după ce a fost headliner alături de Kamasi Washington la New York City Winter Jazz Festival cu un show intrat deja în istorie, McCraven e inclus de NPR și Billboard pe lista „Top 5 Artist to Watch”. Ne așteaptă un concert inedit, la limita dintre jazz, hip-hop și electronica.

Seara de Brutus începe cu concertul clujenilor Cosmin Hosz și Cătălin „Chap” Salagean, aka Satellites, duo indie pop surprinzător și imprevizibil. Noaptea continuă în Sala Berlin cu ai noștri Nek & Eddie Lanzat, iar dincolo cu Disco Sigaretta.

Miercuri, bucureștenii Flesh Rodeo lansează Pământ, cel de-al patrulea material discografic și totodată primul în limba română. Abordarea încordată & claustrofobă, în derivate alternative metal, rămâne aceeași. Înainte, pe terasă, Iulian Morar învârte binecunoscutele Midweek Tapes.

Joi ne reîntâlnim cu Omul cu Șobolani (foto), aflați în plin turneu de promovare a noului album intitulat Fabrica de păpuși. Fac o escală la noi pentru un performance în premieră, cu care fanii nu sunt deloc familiari: un show acustic. Noaptea continuă cu party-ul casei de discuri Kapture: vor învârti Mihai Pol, Iuly. B & more. Dincolo, party mai mult decât alternativ cu al nostru Leo.

Vineri seria de concerte românești continuă cu Dimitri’s Bats, cinci băieți energici & molipsitori cu fente rock & pop, care au pregătit un concert deosebit și câteva surprize alături de F64. Noaptea continuă cu meșterul american Justin Van Der Volgen și inconfundabilul Bogman, care vor jongla dinspre disco către house într-un trip seducător de confuz.

După o noapte de Sâmbătă alături de That Couch Funk Collective, Fictiv & Nadin, Duminică ne întâlnim cu Whispering Sons, proiect belgian la granița fină dintre post-punk & new wave, stiluri aflate într-un proaspăt și înțepător post-post-revival, pentru o seară difuz sensibilă în acorduri aspre. Pe terasă și apoi, al nostru Zabriskie.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This