Brutus! începe cu concertul romanticilor incurabili Adam’s Nest, trupă nouă & temeinic insistentă în peisajul mioritic, pusă la cale în 2017 la Iași de către Vlad Gheorghe și Răzvan Rusu. Noaptea continuă cu ai noștri Călin & Zabriskie în Sala Berlin, iar dincolo cu ritmuri mai mult decât tropicale învârtite de Mango Bango.

Miercuri pe seară Iulian Morar învârte #MidweekTapes, iar în Sala Berlin ne reîntâlnim cu Breathelast (trupă metalcore care a pornit la drum în 2010) cu ocazia lansării single-ului „Furtuna”, cel de-al doilea cântec din prima triadă care anunță viitorul album al trupei, intitulat Marea ascunsă. În deschidere, bucureștenii Unflicted.

Joi ajunge la noi suedezul Acid Hamam, reprezentant de seamă a exchange-ul Est-Vest alături de nume precum Acid Arab sau Disco Halal, care va servi bunătăți electronice piperate cu ecouri balcanice și orientale. În Sala Mică, ai noștri Nek & Eddie Lanzat.

Vineri e a doua din cele trei seri electronice și cea în care lansăm o nouă serie de evenimente, Groove Control powered by George de la BCR (primul banking inteligent din România), în care muzica unora dintre cei mai importanți DJ și producători de muzică electronică internaționali va fi completată și pusă în valoare într-un mod creativ de instalații video și show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi artiști vizuali locali. Primii pe listă, meșterii Huxley și Tom Trago.

Sâmbătă continuăm cu Steffi, olandeza relocată la Berlin, rezidentă Panorama Bar și fondatoare a două case de discuri, una dintre figurile importante ale muzicii electronice contemporane, cu trei albume lansate la Ostgut Ton. În Sala Mică, party-ul tradițional alternativ cu Leo.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This