Trei trupe românești și două lansări de album, alături de Funkorporation, Valerinne și Toulouse Lautrec, lansarea casei de discuri Bipolar, post-punk cu britanicii The Underground Youth și rave via Paris.

Marți, seara de Brutus începe cu concertul celor de la Funkorporation, care jonglează cu jazz, soul, ska, balkan sau reggae pentru o experiență groovy & feel good. Mai târziu, Duro Disco în Sala Berlin vor învârti bucăți fierbinți de house și disco.

Miercuri, Valerinne, una dintre trupele importante ale scenei post-rock & post-metal românești, lansează albumul Desire, o colecție de șase cântece. Totul pentru sunet. Reverie sau dimpotrivă. Frustrări dinspre metal către industrial și cam tot ce poate fi în nuanțe alb/negru.

Joi se întâmplă încă o lansare de album a unei trupe românești: la 10 ani de la înființare, Toulouse Lautrec lansează al patrulea album de studio, intitulat simplu X, pe care regăsim piese lansate recent, precum „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”. Iar la concert vom auzi și piese în primă audiție. Târziu, o nouă etapă Bipolar, care pornesc propriul label, iar În Control, scos de Priku, e primul disc. Succes!

Vineri ne reîntâlnim cu The Underground Youth, care aduc albumul proaspăt lansat în Martie la Fuzz Club Records, primul înregistrat exclusiv live. Montage Images Of Lust & Fear e cel mai ușor de prevăzut în intenții tocmai din titlu, propăvăduind spaime despre „o lume anesteziată”, uber convențională, dar și parabole febril-filosofice. Mai târziu, dansăm în Sala Berlin alături de Anja Schneider, DJ, producătoare, om de radio și fondatoarea casei de discuri Sous Music, unde au apărut deja nume precum Francesca Lombardo sau Fort Romeau. Dincolo, inconfundabilul Leo.

Sâmbătă ajung la noi două nume pariziene de senzație ale scenei underground, care vor învârti de la acid house către breakbeat sau hardcore: Soraya Daubron aka Sentimental Rave (foto) și Voiron. La susținere, Corp. Iar Duminică se întâmplă un gathering & party Cartierul Creativ, pe terasă și în Sala Mică.

//

Bilete pe Eventbook. Think fast!

Share This