Începem cu The Pixels, continuăm cu un mijloc de săptămână (relativ) alternativ alături de guerrilliștii Bogdan Șerban și Alexandru Anghel, iar spre weekend virăm spre electro: ajung la noi GOLAN, într-o nouă seară marca #BTLive, și Mirella Kroes.

Marți ne reîntâlnim cu The Pixels, trupă cu peste 10 de activitate, care cândva în 2017 a hotărât să compună în limba română, pornind astfel spre „o nouă galaxie”, după cum spun chiar ei, cu prospături precum „Asfalt”, „Șona” sau „Realitatea virtuală”, pe care le vom asculta împreună într-o tradițională seară de #Brutus.

După o noapte (mai mult sau mai puțin alternativă) de Miercuri alături de guerrilliștii Bogdan Șerban și Alexandru Anghel, Joi ajung la noi Golan, una dintre cele mai apreciate și de succes trupe electro-pop de la noi, într-un nou eveniment din seria BT Live. Înainte, un live set al bucaresto-berlinezei Ruben Keyko.

Vineri se întâmplă un nou party Maschine, alături de olandeza Mirella Kroes, care a ieșit în evidență prin seturile ei îmbibate în techno contemporan imersiv & hipnotic, atît la cluburi (Doornroosje) sau festivaluri importante (Welcome to the Future sau Awakenings), dar și în spații intime precum Studio 80 (astăzi, Claire) sau Cruquiusgilde, și el închis recent. Iar Sâmbătă petrecem toată noaptea pe ritmuri dintre cele mai diverse alături de Admina & Chlorys.

Share This