Jazz experimental cu saxofonistul francez Guillaume Perret, lansarea de EP a celor de la Omelette, gathering București Underground și revenirea The Amsterdams. Spre weekend, techno caleidoscopic & difuz-psihedelic cu meșterul Efdemin.

După succesul precedentelor sale albume, în special Open Me și Free, saxofonistul francez Guillaume Perret revine cu discul 16 Levers De Soleil, lansat toamna trecută, material la care a lucrat împreună cu rapperii Lino de la grupul Arsenik și Nya, dar și cu contra-tenorul Fabrice di Falco. Ne vom bucura de exuberanța sa artistică Luni, într-un nou episod Jazz Nouveau.

Marți, Omelette, unul dintre proiectele remarcabile românești în zona synth pop, revin la noi cu material proaspăt: câteva piese adunate pe un EP și un spectacol dansant cu muzică, vizualuri și, zic ei, „multe animale”.

Miercuri ne trezim devreme (sau plecăm mai repede de la job): București Underground face un mini-festival pe terasă și în cele două săli ale noastre, aducând la un loc 24 de artiști, târg de viniluri și expoziția de fotografie Romanian Club Culture.

Pe seară se întâmplă și un concert The Amsterdams, unul dintre cele mai cunoscute grupuri alternative rock de la noi, dar care a trecut granița prin mai multe escapade în țări precum India, Anglia, Franța sau Italia. În prezent, trupa lucrează la un nou material de studio, după Eternity for Dummies scos în 2016, așa că ne putem aștepta la cântece în premieră.

Joi și în weekend rămânem, ca de obicei, deschiși și cu chef de party alăturiz de rezidenții noștri, iar Sâmbătă ne întâlnim cu Phillip Sollmann aka Efdemin (foto), producător & DJ berlinez recunoscut pentru abordarea difuz-psihedelică a muzicii techno. Musai de ascultat și proaspătul său album, New Atlantis, care oscilează între techno, drone și instrumentație acustică.

//

Fotografie de Yasmina Haddad.

Share This