Începem săptămâna cu încă o seară Jazz Nouveau alături de israelianul Shai Maestro, unul dintre cei mai promițători pianiști ai momentului, care după patru albume împreună cu contrabasistul Avishai Cohen și bateristul Mark Guiliana își urmează visul unei cariere pe cont propriu. Alături de Ofri Nehemya la tobe și Jorge Roeder la contrabas, trioul său promite o experiență intens romantică & cinematică.

Brutus începe cu Helen, care cântă în premieră noul EP, Rare. Despre ea, Matthew Neale scria în Clash, respectabila revistă de muzică, că e captivantă pe scenă, iar sound-ul electro-pop e unul care poate crea dependență. Mai târziu în noapte, ai noștri Zabrizkie & Corvin în Sala Berlin, dincolo Călin & Nadya.

Miercuri e seară de new wave & synth pop cu Iulian Morar și vernisajul unei noi instalații din seria Tag Your Ideas, realizată de Răzvan Ion și powered by Free Now. Răzvan Ion, unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai artelor contemporane și a libertății de exprimare în toate formele ei, propune o instalație care invită la o căutare a orașului în care fiecare dintre noi trăim, o reprezentare a locuirii temporare care ne preocupă. Mai târziu, un nou episod The Excess Show cu Romansoff la selecție, for a night of pleasure, love and kindness.

Joi, comunitatea Bucharest Underground aniversează zece ani de muncă & creativitate, iar cu ocazia asta vor face un binevenit take over: de la 6 PM, pe terasă, vor învârti Iunie, Zgîrie Disc & Alex Bogdan. Noaptea, în Sala Mică, după un poetry performance Alex Văsieș & ștefan Baghiu, se vor ocupa Momentdat, Hozoc, Mariin, Armand Nisipeanu și același Baghiu. Dincolo, un alt performance de la Clubbing Witches, Sample & Hold live. Plus Mărunțelu b2b Theo, Dragomir și Fein. De proiecții se va ocupa Adistu. În aceeași seară, stoner rockerii Roadkill Soda (foto) revin la noi cu lansarea clipului „Satan”. Cântecul e al doilea single extras de pe următorul album al trupei, care va fi lansat la începutul anului viitor.

Vineri e noapte Bipolar, alături de Cesar Merveille, Livio & Roby și VincentIulian, dar și ai noștri Nek & Eddie Lanzat în Sala Mică, în timp ce Sâmbătă toată lumea dansează, toată lumea se distrează cu plăcerile vinovate învârtite de Eugen Rădescu într-o nouă întâmplare trăznită din seria Dirty Disco. Dincolo, party-ul tradițional alternativ cu Leo.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This