Săptămână cu mult rock, de la noi și de la ei, plus art-pop de la Valerie Renay.

Luni ne întâlnim într-o nouă seară Jazz Nouveau alături de grupul american FORQ, care ajunge în premieră la București, în formula Henry Hey (clape), Kevin Thomas (bas), Chris McQueen (chitară), Jason JT Thomas (tobe). Adică patru  improvizatori de top, instrumentiști care au lucrat cu cele mai mari nume din muzica contemporană, precum David Bowie, George Michael sau Lucy Woodward, Bokanté sau Lizz Wright, a căror pasiune și entuziasm pentru jazz, funk, hip-hop și metal fac din ei unii dintre cei mai căutați instrumentiști americani.

În prelungiri, participanții și premianții de la premiile Superscrieri #8 continuă seara la un after party care se prelinge din sala mică afară pe terasă. La butoane: Sora Treișpe și Larisa Baltă, iar dacă ai brățara Superscrieri înseamnă că ai și 30% reducere la bere și vin.

Marți ajung la noi băieții de la Black Water, proiect apărut iniţial sub forma unui duo format din Silviu Pop și Sikorsky (Marius Muntean), născut din pasiunea acestora pentru curentul new wave. Mai târziu, odată cu venirea în grup a lui Teo Ardeleanu (The Dignity Complex), sunetul a căpătat accente post-rock și electrogaze, iar noile compoziții au devenit mai atmosferice, cu o tentă electro mult mai pronunțată.

Miercuri, trupa românească de metal & hardcore Breathelast (foto) lansează un nou single acustic cu videoclip pentru piesa „Infern”, care se regăsește în forma restrâns acustică și pe LP-ul All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away, lansat la începutul anului 2018. La susținere, duoul bucureștean Lasagna & Rochenrol.

Noaptea de Joi se joacă pe două terenuri. În Sala Berlin ajung meșterii Livio & Roby, pentru un nou party marca Bipolar. Dincolo, Bogdan Șerban și Alexandru Anghel învârt cam tot ce poate fi considerat alternativ (și dansant).

Cunoscută ca jumătatea duoului Noblesse Oblige, Valerie Renay e pe cont propriu de ceva vreme și vine la noi Vineri cu primul ei album, Your Own Shadow, o excursie art-pop între muzică, performance și arte vizuale. Mai târziu, Duro Disco în Sala Berlin, inevitabilul Leo dincolo.

Sâmbătă, Orkid sărbătoresc trei ani de existență pintr-un concert în trei, alături de garage rockerii The Nuggers și psihedelicii Blanc. În prelungiri, ai noștri Cliza și Eddie Lanzat în Sala Berlin, iar dincolo Bianca & Călin.

Share This