Mai întâi, cărți pe vinil de la Editura Art & power pop via The Details, apoi continuăm cu duoul Bogdan Șerban & Alexandru Anghel de la Radio Guerrilla și un concert Zmei3 sold-out. În weekend, toate nuanțele de muzică electronică via Ryan Elliott și David Vunk.

Luni, de la 7, începem săptămâna cu lansarea & audiția colecției de cărți audio pe vinil a celor de la Editura Art. Zece titluri, citite de Dan Stanciu (vocea pentru W. Faulkner, Un trandafir pentru Emily și Primo Levi, Mai este oare acesta un om?), Adela Greceanu (voce pentru Mariana Enriquez, Ce-am pierdut în foc), Șerban Pavlu (voce pentru M. Szczyiel, Gottland și W.G. Sebald, Inelele lui Saturn), Marius Chivu (voce pentru T. Capote, Muzică pentru cameleoni), Mihaela Dedeoglu (voce pentru Tove Jansson, Cartea verii), Alexandru Potocean (voce pentru B. Hrabal, Vremurile bune de altădată), Bogdan Ghiu (voce pentru P. Bourdieu, Dominația masculină), Lucian Iftime (voce pentru J. Cortazar, Axolotul).

Marți ne pregătim pentru o întoarcere în timp tocmai către epoca power pop, alături de The Details, trupă care are la bază muzicieni din Coma, Illuminati și Lost Society, și care lansează primul material discografic, intitulat To Charles Dickens and Back. Bașca, toți participanții la concert vor primi EP-ul în format digital. După concert, o nouă etapă Saint Hollywood, alături de Dokia, care vine de la Berlin pentru a ne plimba prin colțurile ezoterice al muzicii de dans, și Opal Opal. În Front Control, Matei Radu Țeposu, a.k.a. Never, e toată noaptea pe Funktion One.

Miercuri, guerrilliștii Bogdan Șerban și Alexandru Anghel se întorc la butoane pentru a ne explica cum stă treaba cu Dancefloor Mixology, într-o noapte din filmul GuerrilLaLa Land. Joi, Zmei3 revin la noi cu un concert sold-out, o trupă care îmbină influențe de folk-jazz cu atitudine punk rock și cu un sound avangardist cu accente psihedelice.

Vineri e prima seară dintr-un nou weekend în pas de deux electronic. Începem cu unul dintre rezidenții unor spații legendare, precum Goodnight Gracies din Ann Arbor, Michigan, sau Shelter din Detroit, dar și omul implicat în proiecte precum cele de la Guggenheim Museum sau Sonar by Night din Barcelona. Așadar, Ryan Elliott și o noapte în stilul caracteristic: energică & imprevizibilă. Alături de el, a noastră Admina. În Front Control, bucureștenii Dar Adal & 4142.

Sâmbătă, ne odihnim bine înainte și ne pregătim pentru carismaticul olandez David Vunk, fondatorul Moustache Records, care ne va pune serios la treabă cu stilul său la limitele dintre queer, new wave, disco și, bineînețeles, techno. Sau, cu alte cuvinte, cum stai la capitolul cardio? Alături de el, ai noștri Bogman, Nek și Eddie Lanzat.

Share This