Pornim cu super-grupul Rymden, garage & alternative rock de la Coven Clash, lansarea de album a celor de la Alternativ Quartet, iar spre weekend avem party de încălzire pentru Bucharest Pride, revenirea Still Corners și festival Sneakers & Burgers.

O nouă seară de Luni dedicată muzicii jazz împreună cu super-grupul Rymden, pus la cale de trei meșteri nordici: pianistul norvegian Bugge Wesseltoft și suedezii Magnus Öström (tobe) și Dan Berglund (contrabas). Ne așteptăm la sunete cinematice, referințe la Bach, rock, nu-jazz, dramatism și melancolie și nu în ultimul rând virtuozitatea unor instrumentiști care au scris deja istorie in jazzul european.

Cu referințe grele precum The Queens of the Stone Age sau The Black Keys, proaspătul trio românesc Coven Clash e una dintre trupele care au atras atenția în ultima vreme. Ne întâlnim cu ei Marți, în seară de Brutus.

Joi, după o pauză îndelungată, trupa Alternativ Quartet revine pentru a promova un nou album, intitulat Stasis / Iglu. Vor fi acompaniați de vechiul lor colaborator pentru proiecții video Bogdan Coman și de trupa To the South, Bluebird, care a acceptat invitația de a merge împreună la drum. Noptea continuă pe ritmurile fresh & groovy, mai-mult-decât house, învârtite de Primărie și Marinov.

Vineri se întâmplă un party deosebit, de încălzire pentru Bucharest Pride (al cărui program complet îl găsești pe bucharestpride.ro), alături de Carolina Schutzer aka Cashu, una dintre figurile cheie din undergroundul scenei electronice și ale comunitãții queer din São Paulo.

Sâmbătă, după un sold out memorabil anul trecut, Still Corners, una dintre cele mai senzuale & titrate trupe synthpop din ultimii ani, se întoarce pe scena noastră. Noaptea continuă cu inevitabilul party alternativ cu Leo și Lauri Soini, DJ din Helskini cu o colecție respectabilă de synth & dark wave, plus ai noștri Eddie lanzat & eirwud mudwasser. Iar în ambele zile de weekend are loc a cincea ediție a festivalului Sneakers & Burgers. Pe zi, de la ora 1 PM.

//

Bilete pe Eventbook. Think fast!

Share This