Săptămâna începe cu vernisaj și o nouă reinterpretare a peretelui din curte. De data asta e vorba despre instalația Claudiei Brăileanu, o conceptualizare a pattern-ului, a acelui element de expresie formală ce impune o reprezentare prin repetiție a unei autenticități.

Marți, în noapte de Brutus, ne întâlnim cu un proiect deosebit, într-un concert care face parte din Festivalul de Film Polonez CinePOLSKA: Wojtek Mazolewski Quintet vor interpreta opera compozitorului polonez Krzysztof „Komeda” Trzciński, pionier al jazz-ului modern, autorul coloanei sonore pentru multe dintre filmele lui Roman Polański.

Joi repetăm cheful de anul trecut alături de cel mai misterios, viral și obraznic proiect alternativ de la noi: Sex Pula Pistol. Orice cuvânt în plus ar fi de prisos. Noaptea continuă cu Duro Disco în Sala Berlin și inconfundabilul Leo la locul deja cunoscut.

Vineri e party Hip-Hop în Sala Mică alături de Ilinca și Bianca, cu bucăți între old-school, 90s, dar mai ales din 2000 încoace, iar dincolo ajung Odotte și britanicul Romare (foto), DJ & producător semnat cu Ninja Tune, unde a scos două discuri. Va învârti tot felul de bunătăți house cu arome dansante de funk, disco și jazz.

Sâmbătă, Rokolectiv aduce FAKA, unul dintre cele mai stridente proiecte muzicale venite de pe continentul african, un amestec queer amețitor între spiritualitatea cântecelor & onomatopeelor Zulu și Xhosa la care se adaugă contemporanul gen electronic sud-african gqom. La susținere, Lili Putana și Aleksa Alaska. Dincolo, Personne și Bogman.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This