Săptămâna începe cu ambient & noise via Fennesz, lansarea unui nou album Harlequin_Jack și se termină cu Omul cu Șobolani, techno & derivate de la Ferro și Cassy, dar și o Sâmbătă ca pe vremuri: alternative cu Leo într-o parte, pop & plăceri extravagante cu Eugen Rădescu dincolo.

Luni îl primim pe Christian Fennesz, ale cărui compoziții se remarcă printr-un naturalism asemănător înregistrărilor din viața insectelor sau fenomenelor atmosferice. Vom asculta împreună noul său disc, Agora, despre care austriacul povestește: „Am rămas temporar fără un studio de înregistrări, așa că am fost nevoit să mut toată aparatura într-un mic dormitor din apartamentul meu, unde am și înregistrat acest album. Am făcut totul la căști, ceea ce mi s-a părut frustrant la început, însă, ulterior, m-am simțit ca în anii 1990, când am produs primele albume.”

Marți, după patru ani de la lansarea primului lor album, Harlequin_Jack revin la noi cu cel de-al doilea material discografic, intitulat ATAXIA, care se concentrează pe sound nou, influențat din muzica electro. Invitatul lor special e Andrei Irode aka Zero.

Miercuri, Iulian Morar învârte ale sale #MidWeekTapes în dream pop, shoegaze, new wave și alte asemenea, iar Joi ne reîntâlnim cu Omul cu Șobolani, al căror setlist a fost de data asta stabilit de public. În deschiderea concertului vor cânta Barter, trupă cu influențe de alternative, grunge, dar și indie folk, care a început încă din 2015. Noaptea târziu e completată de un nou party techno Contemporan, alături de olandezul Ferro și duoul românesc Ragrip. Dincolo, în Sala Mică, ai noștri Pandelescu & Nek.

Vineri ne întâlnim cu dinamica & pasionala Catherine Britton aka Cassy (foto), nume cu rezonanță pe scena techno, rezidentă ale unor celebre Panorama Bar sau Rex Club, și chileana Isabel Alessandrini aka Isa·bel. Sâmbătă schimbăm placa: Leo pe alternative în Sala Mică, Eugen Rădescu pe plăceri vinovate în Sala Berlin. Temperaturile se anunță, oricum, neobișnuit de mari.

Share This