Săptămâna românească: rock și mai mult decât atât de la Acetobă și Zammorian, revenirea senzației jazz „with an attitude” Zmei3. Dar și brazilianca Dillon, o voce senzațională, apoi duoul nemțesc Smallpeople.

Marți ne întâlnim cu noul proiect al toboșarului Radu Pieloiu, Acetobă, care prin acest experiment adoptă partea electronică și o integrează în setup-ul său live. Trupa cântă pentru prima dată în București și promite „stări nedefinite lăsate de spațiile în uitare din mintea umană”. Seara de Brutus continuă cu ai noștri Călin & Zabriskie în Sala Berlin și Disco Sigaretta în Sala Mică.

Miercuri ajunge la noi senzația braziliano-germană Dillon, o voce profundă & deosebită, care a cucerit cu single-uri precum „Thirteen Thirtyfive” sau „Your Flesh Against Mine”, descoperită de meșterii de la BPitch Control (unde au mai apărut nume precum Modeselektor, Paul Kalkbrenner sau Apparat).

Au cântat pe scena WOMAD, cel mai mare festival de World Music din Marea Britanie, au susținut o sesiune live la BBC Radio 3 și iarna trecută au ținut un concert sold-out memorabil pe scena noastră – Zmei3 revin Joi cu al lor indie-pop cu influențe de jazz, cu atitudine punk-rock și cu un sound avangardist cu accente psihedelice, dar și cu invitați speciali: Iarba Fiarelor.

Zammorian, grupul bucureștean pornit în iarna lui 2014, care jonglează cu post-rock & post-psy, aduce Vineri prima parte a dublului album concept The Theory of Absence. Seara continuă cu un nou party The Excess Show, alături de Oyio & Bogman, iar în Sala Mică se învârte house de la Greenhouse și Victor.

Sâmbătă ne întâlnim cu Julius Steinhoff și Just von Ahlefeld aka Smallpeople (foto), unul dintre proiectele îndrăgite ale scenei din Hamburg, rezidenți ai celebrului club Golden Pudel, unde de-a lungul timpului au avut invitați precum Lakuti, Session Victim sau Pantha Du Prince. Aduc în geantă și proaspătul lor album Afterglow, o escapadă în house tropico-contemplativ. Dincolo, neapărat inevitabilul party alternativ cu iminentul Leo! Iar în ambele zile de weekend se întâmplă un nou gathering al pasionaților de viniluri aka Târgul Paradis Paradis.

//

Bilete pe Eventbook. Think fast!

Share This