Seara de Luni înseamnă ultima etapă Jazz Nouveau pe anul ăsta, alături de unul dintre proiectele inedite ale genului intersectat cu muzica electronică. Olandezii Niels Broos & Jamie Peet, considerați copii minune datorită abilităților muzicale ieșite din comun, promit o experiență intensă & imprevizibilă – nu degeaba concertele lor au fost comparate cu ale unor Aphex Twin, Squarepusher sau Autechre.

La Brutus! ajunge o trupă tânără art-rock din Piatra Neamț. Sea Section au debutat în Februarie la Radio Guerrilla, iar la pe scena noastră vor cânta primul lor disc, Vertical Issues. Despre ei, Bogdan Șerban a zis: „Piesele lor mă țin într-o stare aproape feerică. Nu e un rock gălăgios, nu sunt solo-uri lungi care să arate mușchii fiecărui instrumentist. Plus că vocile – Armand, solistul, și Andrei, de obicei la chitară și uneori cu glasul – sunt un fel de terapie pentru urechi”. Noaptea continuă cu Odotte în Sala Berlin, iar dincolo cu ai noștri Nek & Eddie Lanzat.

Miercuri, Phil Cocks & Meelouna vor învârti dinspre funk & soul către house & italo, în timp ce Joi ne reîntâlnim cu Firma (foto), într-un performance inedit: repetiție cu publicul, urmată de concert. Interpretările acustice și electrice, frânturile de piese, corecturile și intervențiile, invitații speciali și instrumentele surpriză sunt doar câteva dintre detalii. După concert, un nou episod The Excess Show alături de RekAbu & Sillyconductor care vor învârti bombastic/fantastic. Dincolo, Oyio & Saluna.

Vineri, în Sala Berlin se vor auzi italo, acid house și alte ritmuri febrile de la ai noștri Bogman & Eirwud Mudwasser, în timp ce Sala Mică aparține germanului Tim Etzel, tânără speranță micr-house din Mannheim. Sâmbătă, Dar Adal și 4142 în Sala Berlin, dincolo party-ul mai multe decât alternativ cu Leo. Bașca, tot weekendul se întâmplă un nou târg de viniluri Paradis Paradis.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.

Share This