Începem, bineînțeles, cu jazz și trei seri cu rock (mai mult sau mai puțin) alternativ românesc, apoi în weekend avem o seară (mai mult decât) techno via Rokolectiv, iar sâmbătă incantații nordice.

Câtă creativitate, câtă libertate ai și cât de mult poți experimenta în acest mediu muzical tradițional? Aflăm Luni de la 8 seara, împreună cu grupul american condus de Mark Guiliana, considerat deja unul dintre cei mai influenți artiști, aflat în avangarda jazz-ului contemporan.

//

Marți

THC, sub numele inițial The Hyde Club, s-a format în 2011, când trei muzicieni talentați s-au întâlnit cu doi corporatiști încăpățânați și au înțeles că se află într-un moment plin de oportunități. Un an mai târziu au scos EP-ul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow, iar anul trecut au înregistrat în stil DIY, chiar în sala de repetiții, primul lor album, pe care-l ascultăm seara, de la 9.

Ceva mai târziu, unul dintre cei mai talentați selectori muzicali din Bruxelles, DJ Sofa, revine pentru o noapte lungă de #Brutus în sala Berlin, alături de Dragoș Rusu.

//

Miercuri

Seara, de la 8, avem trei live-uri made in RO în cadrul festivalului Support Your Local Bands, dedicat lansării și susținerii muzicii underground din scena românească. În ordinea intrării pe scenă: E.M.I.L., Umbra și Fried Friend.

//

Joi

Prietenii de la Coma își lansează single și promit (încă) un show (tradițional, deja) fierbinte. În plus, au și niște invitați din Chile care merită toată atenția noastră: Como Asesinar a Felipes de la Koolarrow Records. Totul, de la 9.

//

Vineri

Cocktail de techno cu intervenții gabber sau dark wave de la milanezul Arcangelo, punk sau noise de la Ciarra Black, fondatoarea respectabilului label No-Tech din Brooklyn. Plus ai noștri Hectic și Admina, într-o seară #Rokolectiv, de la 11.

//

Sâmbătă

Ce se întâmplă când amesteci sunetul valurilor izbite de stânci, incantațiile șamanice inuite și temperamentul nordic, cu o voce care sculptează minuțios stări pe care nu le mai poți uita? Aflăm de la 8, împreună cu Eivør (foto), care vine tocmai din misteriosul și îndepărtatul arhipelag nordic.

//

Toate informațiile și detaliile le găsiți pe pagina noastră de evenimente sau pe Facebook/Events.

Share This