Trupe românești în prima lună a anului dintre cele mai diverse: de la punk fulgerător la punk teribilist până la rock melodramatic. Plus un artist!

Bad Decisions (21 Ianuarie)

Duo punk nonșalant și nonconformist care cântă rar, dar bine, repede și apăsat, proaspăt plecat în turneu cu senzația Cardinal. Ovidiu Chihaia, jumătate din Mes Quins, și Sinboy de la The Nuggers promit garage punk, surf rock violent şi groovy.

Cătălin Burcea x Free Now (22 Ianuarie)

Seria dedicată artei contemporane TAG Your Ideas continuă cu propunerea artistului Cătălin Burcea, o contradicție a două realități distincte, pornind de la ideea străzii principale dintr-un oraș. „Matrixul social și relația de acomodare la un oraș devine un laitmotiv al zilelor noastre. Relația dintre locuitor şi spaţiul public ca spaţiu de co-locuire, spațiu de facilitare, de inițiere, evoluție, determinare și conservare a unei culturi specifice comunităţii urbane căreia îi aparține arată posibilitatea participării la (re)amenajarea spațiului public”, descrie curatorul Eugen Rădescu lucrarea.

Om la Lună (24 Ianuarie)

Proiectul rough acoustic poetry început în primăvara lui 2018 de Doru Pușcașu e, în vorbele lor, „un strigăt de mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință”. Ne vom convinge și vom înțelege mai bine toate acestea în timpul unui concert inedit, în cadrul căruia cei patru băieți lansează și video proaspăt pentru cântecul „Liniștea”.

Deathbycoconut (28 Ianuarie)

Proiect experimental multi-gen, dinspre psihedelic către krautrock și mai departe, a cărui componență s-a tot schimbat de-a lungul timpului, Deathbycoconut numără în prezent patru membri care pun la cale un nou album, gata de lansare primăvara asta.

Pistol cu Capse (29 Ianuarie) (foto)

Una dintre trupele românești care nu mai au nevoie de introducere, proiectul punk-rock cu influențe reggae since 2003 revin pe scena noastră pentru ritmuri demne de Long Beach, dar și pentru tradiționalul pogo. În deschidere vor cânta bucureștenii Zero Fox Given, pop punkeri zgomotoși & simpatici.

//

Programul complet & bilete pe Facebook și Eventbook.
Bonus! Braseria Berlin funcționează între 10-18. După miezul nopții, pizza la Alt Shift pentru întârziați!

Share This