Andrei Irimia

Andrei Irimia – Lights & Shadows

Andrei Irimia – Lights & Shadows

Pentru publicul iubitor de artă și muzică neoclasică, pianistul și compozitorul Andrei Irimia revine în Club Control cu noul său proiect “Lights and Shadows”.

Artistul deschide porțile unui turneu muzical și vizual incendiar, ce explorează nu doar dualitatea dintre lumină și întuneric, ci creează un univers fascinant, unde contradicțiile și armoniile muzicii neoclasice se întâlnesc și dansează într-o simfonie a contrastelor.

“Lights and Shadows” nu este doar un turneu muzical, ci o călătorie către echilibrul subtil dintre lumina și întunericul din fiecare dintre noi, o explorare a contrastelor care definește frumusețea inexprimabilă a muzicii neoclasice.” – Andrei Irimia

Andrei Irimia își redefinește actul performativ prin incorporarea unui sistem special de lumini pentru scenă, sincronizate cu fiecare melodie.

Lumina devine astfel un partener al muzicii, modelând spațiul sonor într-un dialog fascinant între sunet și lumină, și creând o atmosferă hipnotică care nu doar captivează, ci și inspiră.

Acest proiect explorează intersecția dintre minimalism și muzica clasică contemporană, oferind un indemn la introspecție și invitând la o călătorie în adâncurile sinelui, o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o revelație a unor emoții noi și surprinzătoare.

Andrei Irimia va cânta alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.