Bill Frisell Trio

Bill Frisell Trio (Jazz Nouveau) – CANCELLED

Bill Frisell Trio (Jazz Nouveau) – CANCELLED

Dragi prieteni, ne pare foarte rău să vă anunțăm că cei de la Bill Frisell Trio au pierdut zborul de escală și nu mai pot ajunge în București în această seară. Eventbook va returna contravaloarea biletelor în cel mai scurt timp in conturile de card din care ați platit biletele, fara sa fie nevoie de vreo actiune din partea voastra.

Încercăm reprogramarea concertului, vă vom ține la curent! 

Mesajul trupei:

“So very sorry we can’t be there tonight. We tried!Rudy, Thomas, and Bill are sending love to you all.”

Bill Frisell Trio Ft. Thomas Morgan & Rudy Royston
În cei peste 40 de ani de carieră, chitaristul american Bill Frisell a înregistrat 40 de discuri, a fost de 6 ori nominalizat la premiile Grammy, câștigând unul dintre ele în 2005 la categoria Best Contemporary Jazz album pentru discul Unspeakable și a contribuit muzical la albumele unor artiști ca John Zorn, Bono, Ryuchi Sakamoto, Elvis Costello, Suzanne Vega, John Scofield, Jan Garbarek, David Sylvian, Brian Eno sau Daniel Lanois.
Frisell a devenit astfel unul dintre cei mai căutați și apreciați chitariști contemporani.
Sunetul chitarei electrice al deceniului aparține lui Bill Frisell – Asemenea celor mai buni artiști din orice domeniu, Frisell nu este sclavul instrumentului său; este creatorul care îi insuflă o nouă viață.
Muzica lui Frisell este accesibilă și avangardistă, o victorie lirică a omului asupra mașinii, a personalității asupra mecanicii, a mesajului asupra matematicii.” – Minneapolis Star Tribune.
https://www.youtube.com/watch?v=go6u0Z90t94