Aida și Noi

La voce și prezență, celebra Aida Aisha Amira Aydana Adnana Salome Fatima Aziza Jamila Khadija Sosic, multiplă campioană balcanică la patinaj artistic, campioană olimpică la dans tematic, președinte al asociației medicilor stomatologi din Tijuana, consilier personal al lui Oprah și Michelle Obama.

Feat. fermecătorul ILIESCU la chitară – epitomul eleganței, expresia superioară a rafinamentului comportamental și vestimentar, celălalt nume pentru noblețe stilistică, omul pentru care dansul expresiv nu mai are secrete, omul pentru care Dolce s-a certat cu Gabbana și i-a dat în cap cu o poșetă Vuitton.

Împreună cu puternicul Winnetou Papadopoulos la bas, fost badigard al mai multor dictatori celebri, fost solist al ansamblului artistic Chippendales, fost actor în rolul Chewbacca, fost duhovnic al lui Harvey Weinstein.

La saxofon, fără prejudecăți de genre Don Luis Angel Palomino Tuero din Havana, Cuba, despre care se spune că atunci când era mic a venit la el acasă chiar marele Che Guevara, care i-a dat o palmă după ceafă și l-a învățat să joace table.

Și cu Aristides Orlando Panaitescu Alegria la tobe, fost membru ABBA și AC/DC, fost campion de tenis al Uruguayului, fost învingător al lui Federer într-un meci oficial organizat de Primăria Sector 2 în Parcul Circului.

Iar la acordeon zis și pian de piept, din țara vecină și prietenă Bulgaria, cu un sound plămădit din amestecul alchimic între aurul tracilor și platina de pe sânii amazoanelor, misteriosul necunoscut Elijah Saint.

Împreună într-un show eclectic cu Glam Disco, Psychedelia, Gypsy, Funk, Drum’n’bass, Balkan, Urban Folk, Rockabilly, Tango – și alea-alea.

+ BRUTUS! (50% bar discount after 22.00h)

Date

29 Jan 2019
Expired!

Time

21:00

Cost

10 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.