Am Fost La Munte Și Mi-a Plãcut (RO)

După o vară în care B Ă I E Ț I I au făcut frumos în cadrul festivalurilor din țară, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut revin în Control pe 6 noiembrie.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În anul 2017 B Ă I E Ț I I au susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind sa bifeze majoritatea festivalurilor autohtone iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel, apare primul album full length, “S-a Rezolvat. Nu Se Poate.”, urmat de un turneu național de promovare. În cei 3 ani de când susțin concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odata cu lansarea EP-ului La Deal, AFLMSMP a susținut cel mai lung turneu de până acum, în România și Europa dar a bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!Festival în Belgia.

În aceastã ordine de idei, B Ă I E Ț I I se întorc la Control pentru un show de neuitat, într-o miercuri din noiembrie, pe înserat.

_ _ _ _ _ _

www.facebook.com/aflmsmp/
www.youtube.com/channel/UCbSDvqyh3ZMLfVaGLlMpv7Q

Buy Tickets
Tags:

Date

06 Nov 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

More Info

Facebook Event
Category
Facebook Event