BTLive

BTLive: Mihail / Helen

Seria BT Live revine în forță în club Control cu o nouă poveste, într-o deja tradițională seară de joi, pe 11 octombrie.
Primele file de istorie se scriau în urmă cu 3 ani, când Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiatierea acestui concept.
Line-up-ul acestui sfârșit de an reunește de data aceasta 3 nume consacrate ale scenei muzicale din Republica Modolva – MIHAIL, Cuibul, Zdob și Zdub – cu invitații lor, alte 3 nume reprezentative ale peisajului muzical autohton.
Primul episod din acest nou sezon îi are ca protagoniști pe Mihail și Helen, două alter-ego-uri captivante, două proiecte muzicale în continuă ascensiune, două nume cu rezonanță în spațiul românesc, dar și peste hotare.

Cumpara Bilete

Mihail este una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii românești actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Hit-ul “Ma ucide ea”, un mix de funk, blues si pop l-a adus în prim plan în fața publicului din România și i-a conferit un succes fulminant, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de față aproape 70 de milioane de vizualizari pe youtube.
Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu “Simt că ne-am îndepărtat” reprezentând primul pas spre “reinventare" a artistului, direcție ce avea să se continue prin single-ul “Who You Are”.

Lansată în 2017, “Who You Are” a marcat primul succes internațional al lui Mihail, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot – Polonia.  Anul 2018 a venit cu o noua directie muzicală și un nou concept de show, un mix de muzică electronică, alternative și pop marcat de lansarea conceptului “End Of Summer Session”, ce include piese ca “Slow Train”, “Guess It’s On You” si “Intro”.

www.facebook.com/Mihail.Oficial/
www.instagram.com/mihail.official/
—–
Elena Moroșanu aka Helen are un background de formare și studiu muzical de specialitate în zona de jazz și compoziție, care a pus bazele unei evoluții lipsite de limitări și clișee. După 10 ani de compus piese pentru propriile proiecte muzicale, dar și pentru alți artiști internaționali, succesul Elenei a depășit granițele țării cu un live act electro-pop seducător și bine structurat: Helen.
Cu o valoare artistică reunoscută atât la nivel național, cât și pe plan internațional, Helen a cucerit topurile cu compozițiile sale complexe, dar și printr-o prezență fascinantă pe scenă. Varianta de re-edit a primului single “Tell me” a ajuns în prezent la 16 milioane de difuzări. “Down for Love” și ”Odd Mob” au ajuns la peste 1.4 milioane play-uri pe Spotify și au fost lansate în premieră pe radioul australian Triple J. Colaborarea ei din 2017 pe piesa “Beautiful” cu producătorul belgian Todiefor a fost primită extraordinar de bine de public atingând 3 milioane de play-uri pe Spotify, ajungând Nr. 3 in topurile Belgian Dance charts timp de 28 săptămâni.

www.facebook.com/helenmusicofficial/
https://soundcloud.com/helenmusichelen

Tags:

Date

11 Oct 2018
Expired!

Time

20:30 - 23:00

Cost

50 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.