BT Live: Byron / Dimitri’s Bats

Pe 30 noiembrie, trupa byron va celebra 11 ani de activitate efervescentă printr-un concert de excepție pe scena clubului Control, în cadrul seriei BT Live.
Dimitri s Bats, o trupă fresh, aflată la început de drum, va prelua ștafeta și va concerta în deschiderea evenimentului „powered by Banca Transilvania”.

Open doors: 20.30h
Biletele vor fi disponibile în avans la prețul de 20 lei pe Eventbook.ro și vor costa 25 lei la intrare, în seara evenimentului.

********************
byron s-au înființat în 2006, cântă rock cu influențe diverse și au lansat până acum 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.
La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.
—–
Dimitri`s Bats

www.facebook.com/dimitrisbatsofficial/
www.instagram.com/dimitrisbatsofficial/

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Tags:

Date

30 Nov 2017
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

20 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.