Crowd Control live

Crowd Control live
www.facebook.com/CrowdControlRO
+
Brutus! (50% bar discount, starting 22.00h)

++++ _____++++

CROWD CONTROL este un proiect bucureștean de electro-fusion care invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre vizualuri animate cu colaje suprarealiste semnate de Cristiana Bucureci (Creionetica) și muzică indiependentă.

www.youtube.com/watch?v=r5Hs44w58Ts

Membrii trupei sunt: Intimidatah – vocals, spoken-word, Răzvanescu – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe și percuție.

Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri din afara Dubkraft/ False Flag Operation. La palmaresul releasurilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live GAME START PLEASE.

Ultimul EP Crowd Control, LOADING PLEASE, a fost numărul unu în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.

www.youtube.com/watch?v=rrAe8rAMWqI

In acest moment Crowd Control promovează mixtape-ul LOUD BLOOD YOUTH, un album concept-juxtapunere intre productiile celor mai proaspeti compozitori de electro din Romania si o colectie de colaje de Cristiana Bobarnac (Creionetica) care pentru performance-urile live sunt animate. Mixtape-ul va fi lansat la sfarsitul verii la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation si contine colaborari cu Cristian Fierbinteanu, care este producatorul executiv si productie si remixuri de la Secuem, Platonic Scale, Ilarian, MAD, Spike 1.0, Alien Pimp, IOZE, Droict. Colaborarile surpriza de pe acest material sunt cu doi dintre pionierii muzicii electronice romanesti: Rodion GA & Adrian Enescu.

Crowd Control:
www.facebook.com/CrowdControlRO
https://crowdcontrolro.bandcamp.com/music

https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro

Date

30 Jan 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:00
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.