Culese Din Cartier Showcase – caritabil

Salutare, fraților,

Avem de făcut un anunț important pentru țară. Pe 6 decembrie, chiar de ziua lui Moș Nicolae, când toată lumea are deja ghetuțele pline, noi vă invităm să facem împreună o faptă bună-bună: punem la cale cadourile lui Moș Crăciun pentru 81 de copii nevoiași.

Cu ajutorul vostru, susținem 3 cauze:
– 30 de copii din centre de plasament din București își doresc biciclete. Moș Crăciunul lor este Asociația Desenăm Viitorul Tău (www.desenamviitorul.ro).
– 40 de copii tot din centre de plasament din București lucrează acum la lista de dorințe. Moș Crăciunul lor este Asociația Tiberius (www.asociatiatiberius.ro).
– 11 copii născuți și crescuți în Delta Văcărești, fără acces la utilități, educație sau medici, pentru care „acasă” a însemnat până de curând o baracă improvizată, vor să meargă în continuare la școală. Tranziția lor, de la o viață în sălbăticie la cea de premianți școlari, nu a fost ușoară și are în continuare nevoie de susținere. Moș Crăciunul lor este Asociația Sens Pozitiv(www.senspozitiv.ro). Detalii —> https://goo.gl/3yTbg6

Bilet: 50 de lei. Biletele se pot achiziționa în avans de la: https://www.iabilet.ro/bilete-culese-din-cartier-showcase-concert-caritabil-31343/ si de la intrare.

Hai cu noi la fapte bune.
Big up!

Culese din Cartier: Subcarpați, Cred că sunt extraterestru, Frații Grime, Fantome, Argatu’, Basska.

Date

06 Dec 2017
Expired!

Time

21:00 - 23:00
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.