DokStation: Depechoteca New Wave

DokStation prezintă: DEPECHEOTECA New Wave la Control Club – sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 23 – după proiecția documentarelor “New Order: Decades” și “Our Hobby Is Depeche Mode”. 🎶🕺

▶ DJ Teo
Bogdan Stratula

DJ Teo (aka Grecu) este unul dintre cei mai longevivi DJ din București. Cu toții am dansat și am socializat pe muzica lui, fie în Club A, fie în Fire Club sau pe plajă în Vama Veche. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu tolba plină de șlagăre și guilty pleasures, Teo este sinonim cu buna dispoziție și ne va transpune ca nimeni altul în atmosfera petrecerilor alternative ale anilor 90 cu o selecție specială din discografia Depeche Mode dar și alte piese memorabile din zona new wave, synth-pop, cold wave, dark wave, electroclash, post-rock etc.

A coborât în ring după aproape 30 de ani de radio și este cunoscut mai mult pentru set-urile downtempo, chill, balearic pe care le pune la lumina zilei și în reluare miercuri seară de la 10, în emisiunea Urban Sunsets de pe www.urbansunsets.com. Daylight DJ, Bogdan Strătulă nu evită special event-urile și ce poate fi mai social decât o Depecheotecă. În 14 Septembrie, la Club Control, cu hituri consacrate dar și remix-uri epice.

Date

14 Sep 2019
Expired!

Time

23:00

Cost

20 RON

Location

Front Control
Category
DokStation

Organizer

DokStation
Website
http://dokstation.ro

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.