Local Bands

E.M.I.L / Umbra / Fried Friend – SupportYourLocalBands Festival

RoEvents.ro prezintă cu mândrie una dintre cele mai ambițioase inițiative de susținere a muzicii locale. #SupportYourLocalBands este primul festival dedicat lansării și susținerii muzicii underground din scena românească și se dorește a deveni o rampă de lansare pentru artiștii tineri, talentați dar încă prea puțin cunoscuți publicului larg.

Deschiderea celei de-a treia zi a festivalului revine celor de la E.M.I.L., cărora le mulțumim pentru susținere și implicare. ATENȚIE! Ordinea intrării pe scenă este cea de mai jos.

E.M.I.L.
Umbra
Fried Friend

Primele bilete și abonamente sunt disponibile online pe entertix.ro la prețuri speciale:
– abonamente Early Bird: 150 lei
– bilete de o zi Early Bird: 50 lei

De ce #SupportYourLocalBands?

Pentru că deși ne aflăm la apogeul transmiterii informației, iar în România există zeci de mii de muzicieni și probabil câteva mii de trupe sau artiști solo, constatăm un monopol cultural muzical în cadrul mijloacelor media, ce ne menține încorsetați în aceleași tipare fonografice. Dacă dăm un simplu search pe Google asupra muzicii din România vom vedea aceleași nume, dacă deschidem radio-ul vom auzi același sound, dacă mergem în locațiile de eveniment, aceiași artiști. Prin urmare, fără a exista intenția de a nega calitatea muzicală sau umană a artiștilor ajunși în mainstream, considerăm că piața are nevoie de un flux constant de artiști, trupe și piese noi, iar underground-ul este cel mai bun loc pentru săpat și găsit comori muzicale.

Așa că vă invităm pe toți să vă alăturați inițiativei noastre. Veniți la concerte și promitem că playlist-urile voastre vor fi îmbogățite cu cel puțin o piesă sau poate chiar o trupă nouă, care peste ceva vreme va ține capul de afiș al marilor festivaluri!

 

Date

17 Oct 2018
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.