EMIL / Invitat: Tourette Roulette la BT Live

BT Live se reactivează în 2018 cu un eveniment energizat de ritmuri ce pendulează alert între ska, punk-rock, alternative rock, funk, disco, electro și rock n roll, prin performance-ul protagoniștilor acestui episod: E.M.I.L. și trupa Tourette Roulette invitată să preia ștafeta.

Open doors: 20.30h
Intrare:
— 15 lei în pre-sale pe Eventbook.ro
—- 25 lei la intrare, în seara evenimentului.

Event powered by Banca Transilvania.
+++++++++
Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive trupe și mai cunoscute nume de pe scena punk-rock și ska din România. Sound-ul lor are puternice rădăcini în zona muzicii punk, evoulând în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului “10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”.

În cei 18 ani de activitate, formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor autohtone importante, au concertat în cluburile din toate colțurile țării și au lansat 4 albume, cel mai recent, intitulat I M E N S, ieșind la lumină pe 6 iunie 2015 la Universal Music România. În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat alături de fanii trupei.

www.facebook.com/EMILtrupa

++++++

Tourette Roulette este considerată una dintre cele mai versatile trupe tinere de pe scena românească, abordând un gen diferit cu fiecare piesă, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. Trupa s-a format în vara anului 2014 și a împrospătat scena muzicală alternativă cu un sound cameleonic și cu videoclipuri cu o abordare îndrăzneță precum “Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk), “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) sau “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us).

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette au lansat albumul de debut intitulat ”T!TS”, disponibil acum pe toate platformele digitale.

www.facebook.com/touretterouletteband
www.youtube.com/c/touretteroulette

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Tags:

Date

18 Jan 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:20

Location

Control Club
Control Club Bucharest Romania 010141
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.