Fink

Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena, FINK, revine alaturi de trupa sa la Bucuresti dupa showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sambata, 7 octombrie de la ora 20:00.

Bilete găsiți aici: www.iabilet.ro/bilete-fink-revine-la-bucuresti-pe-7-octombrie-in-control-27865/ si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea

Dupa lansarea “Fink’s Sunday Night Blues Club Vol. 1”, FINK se alatura celor doi muzicieni de exceptie, Tim Thornton si Guy Whittaker dar si unor invitati speciali de marca pentru a lansa un nou album si pentru un nou turneu mondial, care include si Romania. Mai multe detalii, in curand !

Cu o activitate de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, 9 albume dinc are doua live si colaborari cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green, FINK promite un show de senzatie la Bucuresti pe 7 octombrie.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
– presale 1: 85 Lei pana pe 7 septembrie
– presale 2: 90 Lei pana pe 7 octombrie
– in ziua concertului, la intrare: 100 Lei (in limita locurilor disponibile)

Se pun in vanzare doar 450 de bilete, in total.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Un eveniment beatfactor powered by BestMusic Live Concerts

Date

07 Oct 2017
Expired!

Time

20:00 - 23:00
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.