Firma

Firma – single release

FiRMA lansează single-ul ”Dacă Ne-am Ucide Unul pe Altul”, piesă care anunță un nou álbum intitulat ”Poezii Alese. Vol I”.

Pe 25 octombrie, FiRMA revine în Control pentru a lansa un single nou în cadrul unui concert încărcat de emoție și forță în spiritul rock`n`roll!

Open doors: 20.30h

Bilete concert:
40 lei, în rețeaua Eventbook și la intrare, în seara evenimentului.
15 lei pentru elevii și studenții cu vârsta de peste 18 ani.
https://eventbook.ro/music/bilete-firma-live-single-release-control-club

******

”Dacă ne-am ucide unul pe altul” este cea de a treia piesă care anunță un nou material, albumul “Poezii Alese.Vol I”, o coproducție FiRMA – Radio România, prin editura Casa Radio. Acest proiect discografic reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani.

Aflată în metamorfoză continuă, FiRMA ne transpune în universuri paralele de la un material discografic la altul. În ultimii ani, publicul a fost invitat să călătorească alături de ei prin magia (des)cântecelor incluse pe dublul álbum ”Descântece. Vol 1 & 2” și să experimenteze live, cu o intensitate maximă, trăirile personajelor din lumea teatrului prin cele 9 píese créate și intrepretate în spectacolul ”Deșteptarea Primăverii” (Teatrul Mic/ regia Vlad Cristache).

Anul 2018 îi aduce trupei FiRMA o nouă sursă de inspirație și o nouă colaborare, care are la bază înregistrări ale poeților români, clasici și contemporani care și-au lecturat opérele în studiourile Radio România. Pornind de la aceste versuri, Rocca crează o structură muzicală care îmbracă și se împletește cu creațiile poeților Nina Cassian, Elena Vlădăreanu, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, George Bacovia, Adela Greceanu, Leonid Dimov, Lucian Blaga și Mihai Eminescu.
“Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, single-ul lansat în cadrul concertului de pe 25 octombrie în Control, combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana, care dădea citire versurilor sale, cu ani în urmă, în studiourile Radio Romania.

Până în acest moment au fost lansate în online și pe undele radio ”În lemn” și ”Spațiu Vital”, primele piese ce anunță albumul “Poezii Alese Vol I”, care va fi lansat până la sfârșitul acestui an.

“Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”
Muzica: Daniel “Rocca” Stoicea
Versuri: Ana Blandiana

Orchestrație realizată în studioul trupei:
Producător muzical: Daniel “Rocca” Stoicea
Asistent producție: Sorin Erhan

Trupa: Daniel “Rocca” Stoicea – voce, pian, chitară
Sorin Erhan – bass
Adrian Coman – chitară electrică
Alex Gavril – chitară electrică
C-tin “Bărbuță” Bărbășelu – tobe, percuție

Date

25 Oct 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.