Firma

TICKETS

Sâmbătă 16 martie, FiRMA revine în Control cu Poezii Alese și Rock`n`Roll!

O formație iconică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective în universul audio – video, dar care trasează noi direcții și prin creațiile lansate în lumea teatrului în cadrul spectacolului ”Deșteparea Primăverii” (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, printr-un album care traversează mai multe stiluri muzicale, intitulat Poezii Alese Vol.1.

Poezii Alese Vol.1, un material discografic ce reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA. Versurile poeților selectați de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin lui George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov, Ninei Cassian, Anei Blandiana, Svetlanei Cârstean, Adelei Greceanu și Elenei Vlădăreanu.

Single-ul “Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.

Albumul poate fi găsit în librării sau poate fi ascultat online pe contul de iTunes & Spotify al trupei FIRMA.

+

Facebook
Instagram
Spotify

Date

16 Mar 2019
Expired!

Time

21:00

Cost

50 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.