BT Live: GOLAN / Omelette

La sfârșit de an, BT Live aduce sub lumina reflectoarelor trupa GOLAN, un nume cu foarte mare rezonanță în muzica electronică actuală.
Seara debutează cu trioul synthpop Omelette, un performance cu un suport vizual și coregrafic ”asortat”.

Trio-ul Golan a prins contur în 2013 în București, bucurându-se de o evoluție fulminantă pe scena muzicii electronice românești.
Creațiile lui Alex, Mihai și Ernesto sunt dovada faptului cã abilitatea muzicalã îmbinatã cu pasiunea si implicarea totalã poate genera un melanj unic de sunete eclectice.
Folosindu-se atât de instrumente live, cât si de sample-uri pentru partea de live DJ’ing, trio-ul aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldã, umană a muzicii electronice actuale. Percuțiile exotice ale lui Ernesto, influențele clasice și jazz ale lui Alex, textele și compozițiile melodice ale lui Mihai, se întâlnesc într-o armonie deplină specifică soundului Golan.

www.facebook.com/golanmusic


—-
Omelette este o trupa synthpop / synth-punk cu influențe din anii ’80 și accente electronice personale moderne, înființată în 2015 în București. Trio-ul a captivat un public variat prin showuri inedite, prin ritmurile dansante și prin prezența carismatică a solistei.
În toamna acestui an, Omelette au lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire”

Omlette înseamnă:
Dez (voce/compoziție),
Alin Zăbrăuţeanu (compoziție/ sound production),
Vali Chincişan (visuals).

www.facebook.com/omeletteofficial/

++++++
În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Tags: ,

Date

21 Dec 2017
Expired!

Time

21:00 - 23:55
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.