Gramofone – Live & Lansare de album

Gramofone Live + Lansare de album “Confessions from the Belly of the Beast”

Intrare: 10 lei
+
BRUTUS! (50% discount la bar, dupa ora 22.00h)
__________
——
Povestea Gramofone începea în vara anului 2013, cu câteva experimente instrumentale adunate într-un EP numit “Intervention”.

Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe și mai îndrăznețe. Așa s-a conturat albumul “Confessions from the Belly of the Beast” care va fi lansat oficial pe 23 ianuarie printr-un concert special in Control.

Albumul este conceput ca un discurs muzical ce pune sub lupă aspecte universale ale societății moderne, inspirate din realitatea prezentă, dar și dintr-un univers distopic.

Cu toții ne-am confruntat la un moment dat cu: dorința de integrare, contrabalansată de teama de a fi uniformizați, impactul mass-media, munca depusă mecanic și fără scop, indiferența guvernanților, singurătatea, nostalgia copilăriei și, nu în ultimul rând, realizarea că deținem, cel puțin parțial, controlul asupra propriilor noastre vieți – “I’m smart and I’m in control”.

Discul este disponibil in format digital pe toate retelele de streaming (Spotify, Zonga, Deezer, Tidal, Google Play, Apple Music si iTunes) si in format fizic impreuna cu numarul de iarna al revistei Sunete.

Gramofone înseamnă:
Paul Drăgușin (clape), Vlad Dumitrescu (chitara), Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass) și Cristi Nicoară (tobe).

Tags:

Date

Jan 23 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:00
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.