Groove Control

Groove Control #1: Huxley / Tom Trago

Control lanseaza o noua serie de evenimente, Groove Control powered by George de la @BCR, in care muzica unora dintre cei mai importanti DJ si producatori de muzica electronica internationali va fi completata si pusa in valoare intr-un mod creativ de instalatii video si show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi artisti vizuali locali.

Primul eveniment din serie are loc pe 6 decembrie. In sala Berlin vor mixa doi artisti care, desi cu o experienta deja importanta pe scena electronica internationala, reusesc sa se mentina intotdeauna actuali si in prim plan, Huxley si Tom Trago, alaturi de un nume din ce in ce mai prezent pe scena locala, Kosta.

In Front Control le vom auzi pe Chlorys si Admina, membre ale colectivului Corp, care a trasat o noua directie, autentica, in scena locala de club, reusind in forte scurt timp sa atraga si atentia selectorilor si promoterilor internationali.

Huxley, o prezenta constanta in ultimul deceniu pe scena house britanica, se simte la fel de confortabil atat pe scenele festivalurilor mari cat si in salile mici de club, reusind sa gaseasca intotdeauna dozajul stilistic potrivit oricarei conjuncturi muzicale. Este deasemenea un producator activ, cu 3 EP-uri, cateva colaborari si remixuri doar in 2019, utimul release, “Self Affirmation” aparand in noiembrie la Hot House Recs.

https://www.facebook.com/huxleyofficial/
https://soundcloud.com/huxley_uk

Producator, DJ si owner de casa de discuri, Tom Trago a jucat un rol esential in dezvoltarea undergroundului electronic olandez, incepandu-si aventura muzicala de la 15 ani. Incepand din 2006, cand a lansat primul single la label-ul Rush Hour din Amsterdam, Tom Trago si-a dezvoltat un stil unic, usor recognoscibil, combinand elemente synth funk, Detroit techno, disco, boogie, cu ritmuri house produse cu sintetizatoare. In 2010 si-a fondat propria casa de discuri, Voyage Direct, prin care promoveaza artisti tineri de pe scena electronica olandeza. Ultimul album, Bergen, a aparut in 2018 la Dekmantel Records.

https://www.facebook.com/tom.trago/
https://soundcloud.com/tomtrago
https://www.youtube.com/watch?v=xyV9kAK9524

Kosta (AWDD, Duro Disco)
https://soundcloud.com/selakost

Chlorys (Corp.)
https://soundcloud.com/chlorys

Admina (Corp.)
https://soundcloud.com/adm1na

Visuals: Time
———————————————————-

George, primul banking inteligent din România, susține seriile Groove Control, într-un nou tip de expunere, la intersecția dintre muzică și tehnologie. Lansat în mijlocul comunității creative, George promovează colaborările inovatoare prin intermediul cărora publicul se poate exprima prin design, muzică și artă contemporană în spații neconvenționale.

Tags: ,

Date

06 Dec 2019
Expired!

Time

22:00

More Info

Facebook Event

Location

Sala Berlin
Category
Facebook Event