Groove Control 2

Groove Control #2: The Hacker, Tama Sumo and more

Control continuă noua serie de evenimente, Groove Control powered by George de la @BCR, in care muzica unora dintre cei mai importanti DJ si producatori de muzica electronica internationali va fi completata si pusa in valoare intr-un mod creativ de instalatii video si show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi artisti vizuali locali.

Cel de-al doilea eveniment din serie are loc pe 31 ianuarie alături de legendarul The Hacker și rezidenta clubului Berghain, Tama Sumo. Suportul local în sala Berlin va fi asigurat de Alexandru Jijian, unul dintre cei mai vechi DJ de techno din scena locală, iar în front Control vor mixa 2 selectori în continuă creștere, Dar Adal & 4142.

Michel Amato, cunoscut sub numele său de scenă The Hacker, este un producător francez de electroclash și techno care a lucrat intens de-a lungul timpului cu Miss Kittin. Productiile sale au fost influențate de artiști precum Kraftwerk, The Cure și Depeche Mode, dar și de scena rave din Franța de la începutul anilor 1990. Numele său de artist provine de la piesa cu același nume a lui Jeff Mills.

https://www.facebook.com/DJTheHacker/
https://soundcloud.com/the-hacker

Inima, emoția și pasiunea în locul funcționalității pure – acestea sunt caracteristicile de DJ ale lui Tama Sumo pe scurt. Ea a început în 1993 la Drama Bar din Berlin / Kreuzberg, unul dintre primele baruri care a avut vreodată un DJ în weekend. La începutul anului 1994 a început să mixeze regulat la legendarul Club Globus / Tresor și a devenit un DJ rezident timp de aproximativ 10 ani la club. De-a lungul timpului a început să integreze diferite genuri de muzică electronică, un amestec pe care l-a îmbunătățit constant de-a lungul anilor și care joacă încă un rol semnificativ în seturile sale actuale.

https://www.facebook.com/Tama-Sumo-163801990346550/
https://soundcloud.com/tama-sumo

————————————————————–
Alexandru Jijian / https://soundcloud.com/jadromania
Dar Adal / https://soundcloud.com/radu-popa-3
4142 / https://soundcloud.com/4142

————————————————————–
Visuals: time studio
———————————————————-

Activează posterul și flyerul folosind aplicația de augmented reality Artivive App, care se poate descărca cu ajutorul QR cod-ului de pe afiș.

———————————————————-
George, primul banking inteligent din România, susține seriile Groove Control, într-un nou tip de expunere, la intersecția dintre muzică și tehnologie. Lansat în mijlocul comunității creative, George promovează colaborările inovatoare prin intermediul cărora publicul se poate exprima prin design, muzică și artă contemporană în spații neconvenționale.

Date

31 Jan 2020
Expired!

Time

22:00

More Info

Facebook Event
Category
Facebook Event