DokStation

Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song

Regie: Daniel Geller & Dayna Goldfine / US / 2021 / 1h55min
Distribuție: Leonard Cohen, Clive Davis, Glen Hansard, Brandi Carlile, Rufus Wainwright, Amanda Palmer, Jeff Buckley, John Cale, Regina Spektor

„There is a religious Hallelujah, but there are many other ones. When one looks at the world, there’s only one thing to say, and it’s Hallelujah. That’s the way it is.” — Leonard Cohen

HALLELUJAH: Leonard Cohen, A Journey, A Song este o explorare definitorie a vieții și carierei cantautorului Leonard Cohen, prin prisma imnului „Hallelujah”, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate piese ale sale.

Lungmetrajul documentar urmărește trei fire narative : compozitorul și contextul vieții și carierei acestuia, drumul parcurs de piesă, de la respingerea din partea casei de discuri și până la cucerirea primelor poziții în clasamentele muzicale; nu în ultimul rând, mărturiile emoționante ale unor muzicieni celebri, pentru care Hallelujah a devenit un reper personal.

Aprobat de Leonard Cohen chiar înainte de a împlini 80 de ani, în 2015, documentarul accesează o mulțime de materiale de arhivă, inclusiv caiete, jurnale și fotografii personale ale lui Cohen, pe lângă filmări ale unor concerte, înregistrări rare și interviuri.

Tags:

Date

22 Sep 2022
Expired!

Time

18:00

More Info

Tickets
Category
DokStation

Organizer

DokStation
Website
http://dokstation.ro