Jinxy Von D’ers – Single & Video Release show

JINXY VON D’ERS vor urca pentru prima oara pe scena din Control, promitand un eveniment special de lansare a noului single si videoclip “Away” si te vor seduce cu un live energic, refrene catchy si o voce feminina extraordinara!
Piesa “Away” a fost inregistrata si masterizata de catre Vadim Palos (Cutover Studio, Bucuresti), iar videoclipul a fost realizat de catre Emilian Floares (Helen Film, Bucuresti).

Facebook: www.facebook.com/jinxyvonders

JINXY VON D’ERS este o trupă de Alternative Rock, formată în 2016, în București. Printre influențele majore ale lor se numără formații ca: Incubus, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Jack White, Alice in Chains sau Pearl Jam.
În 2018 au câștigat “Best Alternative Newcomer” la Metalhead Awards, premiu acordat de Metalhead.ro, cea mai importantă publicație de rock & metal din România. În 2017 au lansat “Sugar Rush” și “Glow”, două single-uri oficiale de pe albumul de debut, iar în 2016 trupa a lansat alte piese ca “So Alive” sau “Don’t Fall In Love”.
Formația a putut fi văzută deja pe scenele mai multor festivaluri importante din țară ca: Electric Castle Festival, Shine Festival, Bucharest Green Sounds Festival, Awake Festival sau 3010 Festival, iar toate single-urile lor de până acum au intrat în playlistul radiourilor alternative din România și nu numai. În prezent lucrează la albumul de debut, programat pentru 2018.

Tags:

Date

May 22 2018
Expired!

Time

22:00 - 23:30

Cost

10 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.