Jojo Mayer / Nerve @ Jazz Nouveau

TICKETS

Jojo Mayer, celebrul baterist elvețian revine la Control Club cu grupul Nerve, pe 8 aprilie, după concertul Sold Out de anul trecut.

Nu toti copiii care au primit cadou un set de tobe la vârsta de doi ani ajung bateriști apreciați pe întreg globul, trebuie să recunoaștem.

Ascensiunea lui Jojo Mayer este cu atât mai spectaculoasă.

Să parcurgi drumul de la  propriul band la 18 ani, și până la a cânta cu Dizzie Gilespie, Nina Simone sau Screaming Headless Torsos la scurt timp după, nu poate fi decât rezultatul unui talent uriaș.

De aceeași părere au fost și cei de la revista Modern Drummer, care l-au inclus pe artistul elvețian pe lista celor mai mari 50 de bateriști ai tuturor timpurilor, în 2014. Jojo Mayer este însă mai mult decât un instrumentist genial.

Neobosit explorator al noilor forme de expresie muzicală, vizionar și inovator cu o influență recunoscută de lumea artistică, Mayer este un pionier al experimentelor drum and bass și jungle în fusion jazz. Tehnica sa incredibilă este pe măsura creativității sale debordante.

Nerve, grupul pe care l-a înființat în 1997 i se alătură pe 8 aprilie, ora 20’00 în Control Club pentru un show electrizant în formula Jojo Mayer (tobe), John Davis (bas), Jacob Bergson (clape), Aaron Nevezie (sound & manipulation).

Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Date

08 Apr 2019
Expired!

Time

20:00

Cost

50 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.