Mădălina Pavăl Orchestra Control Club

Mădălina Pavăl Orchestra – lansare de cântec

În seara de 30 noiembrie, cu atâta iubire posibilă pentru toata lumea, cu Sfântul Andrei și toate jocurile magice între fete si ursiți, noi lansăm un cântec nou despre prima iubire. Cea desenată-n stele și traită nepamantește.

Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Îmi sună și a clasic, și a tradițional, stilul “fel și fel”. Am cuvinte vechi, le pun în rânduri noi sa ma-nvart printre voi.Împreună cu 10 prieteni, muzicieni talentati, vibram viu și acustic, de film și de dans, de fugit pe dealuri sau de mers la pas.

Pe scenă suntem Mădălina Pavăl(voce), Alexei Țurcan (acordeon, chitară), Lucian Naste (chitară), Alex Corlan (bas), Ioana Turcu (flaut), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Mihail Grigore (violoncel), Alice Hristodor (harpă) și Philip Goron (percuție) și voi.

Tot proiectul nostru este atent curatoriat de producătorul și artistul Alexei Țurcan, împreună cu el am dat naștere pieselor de pe albumul ROIESC pe care l-am lansat la început de vară și l-am plimbat prin țara.

Date

30 Nov 2022
Expired!

Time

20:00

More Info

Tickets
Category