Makaya McCraven Control Club Jazz Nouveau

Makaya McCraven (US)

Bateristul american Makaya McCraven va concerta pentru prima dată în România pe 18 noiembrie în Control Club, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau.

‘’Mr. McCraven, a Chicago-based drummer, producer and beat maker, has quietly become one of the best arguments for jazz’s vitality.’’ (New York Times).

Baterist, producător, compozitor, Makaya McCraven (n.1983) este prezentat de critica de specialitate ca un vizionar al sunetului, un deschizător de noi drumuri în jazz-ul electronic. Dacă la 5 ani cânta cu grupul de jazz al tatălui său, bateristul Stephen McCraven, în timpul liceului și-a format propria trupă de jazz hip-hop, Cold Duck Complex, cu care a deschis concertele faimoșilor Wu- Tang Clan și The Wailers.

O forță artistică redutabilă a noii generații de instrumentiști, Makaya McCraven a surprins criticii și publicul cu albumul său de debut, In The Moment din 2015.
Descris de Turntable Lab ca una dintre cele mai importante întregistrări din jazz-ul modern, In The Moment devine Best of 2015 potrivit Los Angeles Times, Pop Matters, NPR Music’s Jazz Critics Poll și Apple Music.
După ce a fost headliner alături de Kamasi Washington la New York City Winter Jazz Festival cu un show intrat deja în istorie, McCraven este inclus de NPR și Billboard pe lista Top 5 Artist to Watch.

“You are listening to one incredible musician. His style and sound is unique, a heady, skillful, sophisticated and boldly uncompromising mix of jazz and hip hop…” (UK Vibe)

Pe 18 noiembrie, ora 20’00, Makaya McCraven urcă pe scena din Control Club în formula  Makaya McCraven (tobe), Junius Paul (bass), Matt Gold (chitară), Irvin Pierce (saxofon)
Greg Spero (clape).

Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 65 de lei și se pot cumpăra online pe www.iabilet.ro și pe www.eventbook.ro

Date

18 Nov 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

65 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.