Maru Control Club

Marú – lansare de album

Marú este o compozitoare/ interpretă multi-instrumentistă din România, al cărei ton cristalin de voce va face pe orice ascultător să o asculte în continuu.

După 6 ani de studiat la Conservator în Viena, Austria, Marú a reușit să își dezvolte propriul stil de soulful pop, stil ce amintește de Angus & Julia Stone, Norah Jones, Ed Sheeran, Kate Bush, Elise Trow, Bat For Lashes, influențe presărate în abundență cu autenticitate, și acel “ceva” pe care numai ea îl deține. Încă de la începutul recent al carierei sale solo, marcat prin lansarea EP-ului de debut “The Richest Girl in Town”, muzica sa a rezonat cu promoteri, directori de programe ale posturilor majore de radio, și cu fani din toate ariile muzicii.

De la recitalurile și interviurile la posturi precum Radio Guerrilla, Rock FM, TanaNana, Radio RFI, Radio Romania Actualități, la recitalurile din 2018 și 2019 la Electric Castle. Marú deja a ajuns să confirme împărțirea scenei cu Nouvelle Vague și Morcheeba în vara lui 2019, an în care va ieși și albumul de debut al artistei. Pentru cei cărora le place să asculte cu mintea, inima, corpul, Marú are un dar: muzica sa.

“Welcome Love Back” este primul album semnat Marú. Cu piese scrise în limba engleză și limba română deopotrivă, albumul adună povești despre diferite tipuri de dragoste: necondiționată, romantică, afectuoasă, egoistă, familiară, copilăroasă sau obsesivă.

Așa că, dacă inima ți-e încărcată cu tot felul de iubiri… te așteptăm la concertul acustic pe care Marú îl pregătește cu ocazia lansării primului ei album.

Tags:

Date

22 Oct 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

10 RON / at the entrance

More Info

Facebook Event

Location

Sala Berlin
Category
Facebook Event