Groove Control

Matador + Baba Stiltz & more @ Groove Control #3

Control continuă noua serie de evenimente, Groove Control powered by George de la @BCR, in care muzica unora dintre cei mai importanti DJ si producatori de muzica electronica internationali va fi completata si pusa in valoare intr-un mod creativ de instalatii video si show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi artisti vizuali locali.

Cel de-al treilea eveniment din serie are loc pe 6 martie alături de Matador și Baba Stiltz. Suportul local va fi asigurat de Eirwud Mudwasser în sala Berlin și Bogman & Personne în front Control.

Matador este un DJ și producător irlandez care încă de la inceputurile sale ca inginer de sunet a trasat un traseu foarte bine definit, având colaborări cu Cocoon și Perc Trax pentru ca mai apoi să ajungă la faimoasa casă de discuri a lui Richie Hawtin, Minus.

facebook.com/MatadorOfficial/
soundcloud.com/matador_official

Estetica lui Baba Stiltz este greu de definit, acesta lucrând cu multă tandrețe și sinceritate în toate producțiile sale. Artistul din Stockholm și-a permis întotdeauna să aibă o libertate creativă care iese din convențiile scenei actuale.

facebook.com/babastiltzofficial/
soundcloud.com/babastiltz

Visuals: time studio

George, primul banking inteligent din România, susține seriile Groove Control, într-un nou tip de expunere, la intersecția dintre muzică și tehnologie. Lansat în mijlocul comunității creative, George promovează colaborările inovatoare prin intermediul cărora publicul se poate exprima prin design, muzică și artă contemporană în spații neconvenționale.

Date

06 Mar 2020
Expired!

Time

22:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT