Nils Petter Molvaer Control Club

Nils Petter Molvaer (NO)

“His music is full of radical tenderness, compact vulnerability and robust fragility. Nils Petter Molvaer is a living contradiction, and that is what makes him so human as an artist.”

Cel mai apreciat trompetist norvegian, Nils Petter Molvaer concertează pe 21 octombrie la Jazz Nouveau, în Control Club.
Unul dintre pionierii jazzului electronic, Nils Petter Molvaer este un vrăjitor contemporan al sunetelor. În laboratorul său, magia se naște prin invocarea deșertului sau a zăpezilor nesfârșite, a spiritelor din vechime, dar si a tehnologiei moderne.

Poezia nordică se topește în ritmurile muzicii electronice, făcând loc incantațiilor hipnotice pe care trompeta lui Molvaer le așterne în straturi delicate, anunțând o călătorie din care nu poți reveni decât mai bogat sufletește.

Nils Petter Molvaer și-a pus amprenta pe mai mult de patruzeci de discuri în formule diverse-cu celebrul grup Masqualero, sau în colaborare cu artiști precum Dhafer Youssef, Django Bates, Lars Danielsson, Eivind Aarset, Manu Katche sau Sidsel Endresen.

Producător, compozitor de muzică de film și teatru, Molvaer este unul dintre cei mai inventivi și curajoși instrumentiști europeni. Întreaga sa carieră este dedicată explorării și experimentelor muzicale, iar cel mai recent album al său, Buoyancy nu face excepție.

Cu Jo Berger Myhre (bass), Erland Dahlen (ex. Madrugada-tobe), Geir Sundstøl (chitară) și Nils Petter Molvaer (trompetă), Buoyancy este mai mult decât oricând produsul solid al unui efort de grup.
Pe 21 octombrie, ora 20’00, Nils Petter Molvaer concertează la Jazz Nouveau, în Control Club.

Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 70 de lei și se pot cumpăra online pe www.iabilet.ro și pe www.eventbook.ro

Date

21 Oct 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

70 RON

More Info

Read More
Category
Read More

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.