om la luna Control

om la lună

Biletele disponibile prin Eventbook.ro: https://bit.ly/oll01oct-Control

Prețul unui bilet este de 60 lei in presale (9 – 15 Sep), 70 lei (16 – 30 Sep) si 80 lei in ziua evenimentului.

/////////////////////

om la lună revine în Control Club, cu un nou concert de club la care oamenii pot sta în picioare și retrăi experiența autentică a unui show indoor.

Astfel, pe 1 octombrie, în Control Club, om la lună se va reîntâlni cu fanii, într-un concert la care publicul poate dansa și cânta cu trupa ca pe vremuri.”Pentru un muzician nimic nu se compară cu experiența unui concert în care publicul este în fața scenei. După tot timpul ăsta în care oamenii au stat jos, la distanță de noi și unii de alții, suntem nerăbdători să regăsim emoția unui concert în care să fim aproape cu adevărat.” – Doru Pușcașu, om la lună

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat Dans – primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta, după caz – album pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca.

/////////////////////

Concertul se va desfășura respectând toate regulile în vigoare, limitând participarea publicului la 70% din capacitatea clubului.

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui.
Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Accesul copiilor cu vârsta până în 11 ani inclusiv este gratuit și nu este necesară dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV sau TEST ANTIGEN RAPID NEGATIV pentru ei.

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Date

Oct 01 2021
Expired!

Time

19:30

Cost

60 RON (presale)

More Info

FB Event

Location

Sala Berlin
Category
FB Event