Omul cu Șobolani. Invitați: Four of a Kind la BT Live

BT Live prezinta:
Omul cu sobolani
Invitați: Four of a Kind

Open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei.
Biletele sunt disponibile in avans pe Eventbook.ro si la usa in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.
_______
Omul cu sobolani
Înființată în 1997, trupa avea să devina emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei alternative românești alături de alți câțiva pioneri ai curentului muzical alternativ, care se detașa vehement de mainstream-ul autohton, dar și de conceptul de muzică rock de la acea vreme.
Anul trecut Omul cu Șobolani au sărbătorit 20 de ani de activitate intensă, atât din punct de vedere al discografiei, a materialelor video cu o abordare mereu nouă, cât și a numeroaselor apariții live.

www.facebook.com/omulcusobolanii
www.youtube.com/user/OCSoficial/videos
_________

Trupa Four of a Kind este un proiect muzical care a luat nastere la sfarsitul anului 2015.

Stilul abordat poate fi incadrat in mai multe categorii, de la indie rock la post-punk si altervativ, un rol important avand influențele variate pe care membrii formatiei le integreaza in orice idee muzicala, care alaturi de dorinta de a experimenta creeaza un sound unic, specific trupei.

Four of a Kind ii reuneste pe Cosmin Hamza (voce) si Sorin Sega (chitara), Edi Nicolaescu (tobe) si Victor Frunza (bass).

www.facebook.com/4ourofakind

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Date

15 Mar 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:30
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.