Monika Werkstatt (panel & live) / Lindstrom / Karpov Not Kasparov/ ‘Northern Disco Lights’ Screening

Monika Werkstatt este noul proiect al label-ului Monika-Enterprise ce-i aparține lui gudrun gut.
Împreună au lansat anul acesta un dublu album numit Monika Werkstatt și călătoresc cu acest material, făcând spectacole care sunt un amestec al lucrărilor lor individuale sau colective, însoțite și de improvizații.

gudrun gut, membru fondator “Einstürzende Neubauten” și “Malaria”, “Matador” and “Madame Bovary”
Danielle de Picciotto, membru al trupei “Crime & The City Solution” și al trupei “Ocean Club”, co-fondator al Love Parade Berlin
Beate Bartel, membru fondator “Einstürzende Neubauten” și “Liaisons Dangereuses”
ISLAJA, o tânără și talentată muziciană din Finlanda, stabilită în Berlin.

Northern Disco Lights (2016)
Regia Ben Davis, 1h 14min

Northern Disco Lights spune povestea neștiută a orașului arctic Tromso, unde câțiva tineri și adolescenți reușesc să dea o nouă identitate locului din care provin și, treptat, întregii țări.

Pentru a sparge plictiseala și monotonia spațiului retras în care trăiau, ei și-au creat o scenă muzicală proprie, și-au înființat propriile stații de radio, au organizat petreceri, și-au creat propria muzica, construindu-și ei singuri sintetizatoarele. Energia și ideile lor aveau să inspire o nouă generație de puști, care, la rândul ei, urma să schimbe pentru totdeauna muzica dance și Norvegia.

Lindstrom

Născut la periferia orașului petrolier Stavanger, Hans-Peter Lindstrøm este DJ, producător muzical, compozitor și instrumentist, unul dintre principalii reprezentanți ai genului disco scandinav.
În 2002 a pus bazele casei de discuri Feedelity, a produs și lansat o serie de EP-uri, albume și remixuri, de cele mai multe ori, în colaborare cu alți artiști precum Prins Thomas sau Christabelle. A făcut remixuri pentru LCD Soundsystem, Grizzly Bear, Roxy Music, Franz Ferdinand, Foals, Doves.

Karpov not Kasparov

Eroi locali ai Bucureștiului, orașul lor natal, dar și activi muzicieni-călători, Karpov not Kasparov și-au purtat instrumentele prin întreaga Europă în ultimii patru ani.
Karpov not Kasparov au început să facă muzică, după cum o spun chiar ei, inspirându-se din regulile și strategiile jocului de șah. Rezultatul este un amestec de muzică Dance a anilor ’80, cu elemente inspirate din folclorul oriental și Jazz.

Program

19.00 – 19.45 – panel Monika Werkstatt (Gudrun Gut, Danielle de Picciotto, Beate Bartel, Islaja)
20.00 – 21.15 – proiecție documentar Northern Disco Lights
22.00 – 23.00 – performance Karpov not Kasparov
23.30 – 00.40 – performance Monika Werkstatt
01.00 -02.15 – performance Lindstrøm

Tags:

Date

16 - 17 Sep 2017
Expired!

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Control Club
Control Club Bucharest Romania 010141
Category
Read More

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.